Nyheter från Aveda som dina lockar kommer älska: Be Curly!

Aveda 1

I 4 år jobbade experter och forskare vid Aveda på en ny serie för texturerade hår och nu är den äntligen här! Fantastiska produkter i en snygg grön förpackning. Vad gör då denna serie så lockande?

  • Reducerar friss och har ett skydd mot fukt i upp till 72 timmar.
  • Ger optimal glans på alla typer av texturerade hår.
  • Ger definition och hållbarhet.
  • Är framtagen av experter på texturerade hår.
  • 93% naturligt ursprung.
  • 100% vegansk.

Vad är då hemligheten?

Be Curly innehåller en vegansk lockförstärkande peptid som är framtagen från hydrolyserad ärta och vegetabiliska proteiner som förstärker naturligt ömtåliga lockiga, krulliga och vågiga hårtyper.

Kokum frösmör ger näring på djupet, vårdar och reder ut trassel för att minska brott i håret.

Hos oss hittar du följande produkter från Avedas serie Be Curly!

Aveda 2

Be Curly Advanced Shampoo

Krämigt, sulfatfritt schampo för lockigt hår som tar bort beläggningar och tillför fukt till texturerade hår. Minskar friss, reder ut och ger glans.

Aveda 3

Be Curly Advanced Conditioner

Silikonfritt balsam som reducerar friss och tillför glans. Tillför fukt och definition till texturerade hår.

Aveda 4

Be Curly Advanced Curl Perfecting Primer

Silikonfri primer som ger den perfekta grunden inför stylingen samtidigt som den reder ut texturerade hår. Stänger igen fjällskiktet och reducerar friss samt håller frisset borta i upp till 24 timmar i fuktiga miljöer. Perfekt att spraya på håret för att återaktivera lockarna dagarna du inte ska tvätta håret!

Aveda 5

Be Curly Advanced Coil Definer Gel

Silikonfri gel som skyddar lockarna från fukt samtidigt som den ger glans och definition. Perfekt för mindre lockar och texturerade hår som behöver extra mycket stadga och fukt.

Hårprodukter för ditt hår – och naturen

Vi på Choices älskar hårvård och skönhet, precis som många andra. Det som gör oss speciella är vårt sätt att tänka kring det. När du bokar en tid för klippning hos oss som frisör i Uppsala, väljer du inte enbart vår kompetenta personal och vår vackra frisörsalong. Du väljer djurvänligt, organiskt och naturliga ingredienser i majoriteten av produkterna vi arbetar med. Därför kan vi inte enbart erbjuda dig en fantastisk klippning, en vacker hårfärgning eller drömmiga extensions, utan även tips på klimatsmarta schampon från vår leverantör AVEDA, som erbjuder en stor mängd veganska produkter. Välkommen in på salongen hos din ekofrisör för att ta reda på mer eller för att införskaffa en förpackning.