Vårda ditt sommarhår med Botanical Repair salongskur!

Salongskur 1

När sommaren är över är man förhoppningsvis utvilad efter semestern och glad i själen, men kanske har håret tagit en törn av all sol och bad? Oavsett om håret känns slitet efter semestern eller om du känner att håret bara känns trött och livlöst så har vi en kur för dig! En salongskur i tre steg som kan göras fristående, tillsammans med en klippning eller kombineras i din färgbehandling. Väljer du den tillsammans med din färgbehandling får du en stärkande kur som dessutom jämnar ut färgen och minskar ev slitage samt ger ökad glans.

Vad är då Botanical Repair?

En stärkande salongsbehandling som reparerar håret från insidan och ut. Botanical Repair reparerar 3 lager i håret med växtmolekyler och botaniska oljor. En vegansk, växtbaserad och bindningsbyggande behandling som är formulerad för alla hårtyper och texturer för att skapa ett hår som är starkare, glansigare och naturligt fullt av liv!

Prata med din frisör på Choices så hjälper vi dig.

Hårprodukter för ditt hår – och naturen

Vi på Choices älskar hårvård och skönhet, precis som många andra. Det som gör oss speciella är vårt sätt att tänka kring det. När du bokar en tid för klippning hos oss som frisör i Uppsala, väljer du inte enbart vår kompetenta personal och vår vackra frisörsalong. Du väljer djurvänligt, organiskt och naturliga ingredienser i majoriteten av produkterna vi arbetar med. Därför kan vi inte enbart erbjuda dig en fantastisk klippning, en vacker hårfärgning eller drömmiga extensions, utan även tips på klimatsmarta schampon från vår leverantör AVEDA, som erbjuder en stor mängd veganska produkter. Välkommen in på salongen hos din ekofrisör för att ta reda på mer eller för att införskaffa en förpackning.